Kledingverhuur WMT

Het Winterswijks Muziek Theater heeft een jarenlange traditie in musicals en operettes. Door de jaren heen zijn er veel theaterkostuums genaaid en verzameld; van gala-jurk, rokkostuum tot Charles Dickens of Tovenaar van OZ. Losse kledingstukken of complete outfits… het is bij ons te huur.

Met een loods van ruim 100m2 beschikken wij over een uitgebreide collectie kleding en accessoires. We hebben niet van alles een foto, maar geven u graag een impressie van wat u bij ons kunt verwachten. Dit zijn foto’s van onze theaterproducties in de afgelopen jaren. Wanneer u op een thema klikt, krijgt u de foto’s te zien. Behalve kleding voor volwassenen hebben we ook een collectie voor kinderen van onze jeugdafdeling Harlekijn

Natuurlijk helpen wij u graag met uw specifieke zoekopdracht. Twijfel niet en neem contact op via ons contactformulier of bel onze contactpersoon Willemien Ros via 0543-512120.

Wilt u bij ons een kijkje nemen tussen de kledingstukken, dan maken we graag een afspraak en denken met u mee voor passende kleding bij uw (theater)voorstelling of evenement.