Repetities Catch Me If You Can in volle gang

De leden van het Winterswijks Muziek Theater zitten middenin de voorbereidingen van de Broadway musical Catch Me If You Can. Hoofdrolspelers Mark Wevers en Arno Oonk lichten alvast een tipje van de sluier op.

Catch Me If You Can is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Frank Abagnale Junior die op 16 jarige leeftijd wegloopt van huis en uiteindelijk op de FBI’s ‘most wanted’ lijst terechtkomt. Mark Wevers kruipt in de huid van de meesteroplichter. “Om te overleven vervalst Frank cheques en neemt hij verschillende identiteiten aan. Hij probeert op deze manier zijn vader uit de financiële problemen te helpen en zijn ouders weer bij elkaar te krijgen. Hij wordt jaren op de hielen gezeten door de FBI. Op het moment dat Frank besluit zich te settelen omdat hij verliefd geworden is op Brenda krijgt de FBI hem uiteindelijk te pakken. Toen ik de muziek voor de eerste keer hoorde, werd ik gelijk verliefd op een aantal nummers. Frank is een erg actief personage waarmee je veel kanten op kunt. Het is een leuke uitdaging elke identiteit die Frank aanneemt weer anders neer te zetten, maar wel Frank te blijven”, aldus Mark.

Eenzame jongen
Arno Oonk kruipt speelt de enigszins neurotische FBI agent Carl Hanratty. Arno:

“Hanratty is het hoofd van de FBI afdeling vervalste cheques, die jaren achter Frank Abagnale aan zat. Hij wil Frank koste wat kost te pakken krijgen. Maar Frank is hem elke keer te slim af. Als Frank Hanratty op kerstavond belt om zijn excuses aan te bieden, verandert dit de verhoudingen tussen de beide mannen. Hanratty realiseert zich dat Frank een eenzame jongen is. Uiteindelijk weet hij via Frank’s ouders dichterbij te komen en lukt het om hem te arresteren. Deze rol spreekt mij enorm aan door de nummers die ik mag zingen. De muziekstijl past goed bij mijn persoonlijke smaak. Daarnaast is het fijn dat ik veel mag spelen en zingen en zo het publiek mag vermaken. En er komt ook een flinke dosis humor bij kijken, wat ik erg leuk vind.”

Kaartverkoop 

Catch Me If You Can is te zien van donderdag 23 t/m zondag 26 november. Kaarten kosten €33,50 (inclusief garderobe en pauzedrankje) en zijn te koop via 0543-519285 of www.theaterdestorm.nl

 

Terug