Primeur voor WMT met ‘Catch me if you can’

Met de swingende Broadway musical ‘Catch me if you can’ heeft het Winterswijks Muziek Theater een primeur te pakken. Nog nooit eerder werd deze swingende musical in de Nederlandse theaters gespeeld. De musical is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en bekend van de gelijknamige film met Leonardo DiCaprio en Tom Hanks in de hoofdrol. De kaartverkoop is deze week gestart.

Winterswijk – Van de makers van de musical ‘Hairspray’ komt ‘Catch me if you can’ nu van Broadway rechtstreeks naar Theater De Storm. Voorzitter Lionieke Konings: “Wij zijn vereerd dat wij de rechten van deze musical als eerste musicalgezelschap in Nederland hebben gekregen. Hij is in de Nederlandse theaters nog niet eerder te zien geweest en wordt speciaal voor ons in het Nederlands vertaald. Het is een echte Broadway musical met veel showdans, glitter & glamour en invloeden uit de jazzmuziek.”

Schone schijn
De musical speelt zich af begin jaren ’60. De jonge, charismatische Frank William Abignaile Junior wordt op de luchthaven opgepakt door FBI-agent Carl Hanratty. Lionieke: “Jarenlang vervalst Frank zijn papieren. Hij geeft zich onder meer uit als piloot, arts en advocaat. Hij omringt zich graag met mooie vrouwen en houdt er een dure levensstijl op na. De schone schijn spat werkelijk van het toneel en hij pakt iedereen in. Want ja, wie kan er nou een man in uniform weerstaan? Op theatrale wijze vertelt Frank zijn levensverhaal en neemt hij het publiek mee in deze feel-good musical voor het hele gezin.”

Kaartverkoop
‘Catch me if you can’ is te zien van donderdag 23 t/m zondag 26 november. De vrije kaartverkoop is deze week gestart. Kaarten kosten €33,50 (inclusief garderobe en pauzedrankje) en zijn te koop via 0543-519285 of www.theaterdestorm.nl

Terug