Productie 2022: MZN8D

27 t/m 30 oktober 2022

Het Winterswijks Muziek Theater brengt ter ere van haar 75-jarig bestaan van 27 t/m 30 oktober het meeslepende en betoverende MZN8D opnieuw op de planken. Het wordt een feest om nooit te vergeten; boordevol echte liefde, enorme misverstanden, heerlijke muziek en energieke dans.

Je belandt in een bijzonder enerverende nacht, waarin verschillende romances door elkaar lopen, liefde onverwachts omslaat in haat en vriendschappen op de proef worden gesteld. En oh ja, er is ook sprake van betovering. Maar geen zorgen, geniet vooral van een sprookjesachtige reis door de bossen. Wie weet vang je zelfs een glimp op van de verscholen wereld van feeën en elfen…

‘A Midsummer Night’s Dream’ is een romantische komedie uit de 16e eeuw van William Shakespeare. Het werd in 2016 in het uitverkochte Steengroeve Theater gebracht zoals Shakespeare het ooit bedoelde; ruim 11.000 bezoekers genoten van de unieke bewerking van het oorspronkelijke verhaal van ’s werelds beroemdste toneelschrijver. Dankzij het jubileum van het WMT krijg je de kans om je opnieuw – of voor het eerst! – te laten betoveren door MZN8D. Met dit jaar nóg meer romantiek en humor, spectaculaire dans en nieuwe muziek.

Regie: Jasper Korving
Muzikale leiding: Dennis Weelink
Choreografie: Tim Aafjes