Bohemians Club Moulin 2019

Talent uit Aalten schittert in Club Moulin

Van 21 t/m 24 november staat het WMT in Theater De Storm met de musical Club Moulin,  Roekeloos & Razend Romantisch. De musical vertelt het liefdesverhaal van Satine – de ster van de bekendste nachtclub van Parijs – en de arme schrijver Christian die halsoverkop verliefd op haar wordt. Maar daar komt de rijke Duke of Earl een stokje voor steken … of overwint uiteindelijk toch de liefde?

Aalten – De musical speelt zich af in het Parijs van 1900. Te midden van kunstenaars, schilders, danseressen en andere excentriekelingen staat een zinderende nachtclub: Club Moulin. Desiree Drijfhout speelt de rol van Groene Fee: “Ik maak onderdeel uit van de groep Bohemians rondom de bekende Franse schilder Toulouse. Op een dag komt de jonge schrijver Christian plotseling op ons pad en laten wij hem kennis maken met Satine, de ster van Club Moulin. In mijn rol als Groene Fee fladder ik al Absint drinkend door de voorstelling. In de pauze is er zelfs een Absint café in de Foyer.”

French CanCan
Ook Bart Mekking maakt onderdeel uit van de groep Bohemians. Bart: “Ik vertolk de rol van Valentin de Désossé, die bekend staat als een van de weinige mannen die in de Moulin Rouge de CanCan danst. Ik zing onder meer het nummer Le French CanCan.” Club Moulin is een hartstochtelijk verhaal gebaseerd op de film met Nicole Kidman en dat verteld wordt aan de hand van ’s werelds bekendste popnummers, waaronder ‘Lady Marmalade’, ‘Like a Virgin’, ‘Rhythm of the Night’, ‘The Show Must Go On’ en het prachtige liefdesduet ‘Come What May’.

Franse chansons
Dennis van Zutphen speelt de rol van Rita Lynn. “Het was voor mij een uitdaging om een travestiet te mogen spelen maar het gaat me beter af dan verwacht. Eenmaal in de grime en met de pruik op, is Rita Lynn on stage. Zij vertolkt een rol in een opvallende groep Bohemians die een nieuwe show proberen te maken voor club Moulin. Het is een groep die elkaar aanvult en helpt en steeds terug komt in de show”.

Kaartverkoop
Voorafgaand aan de voorstelling is er in de foyer een voorprogramma met Franse chansons. Ook na afloop van de voorstelling is er een aanvullend programma in nachtclub sfeer. Het Winterswijks Muziek Theater staat van 21 t/m 24 november in Theater De Storm met de musical ‘Club Moulin’. Kaarten zijn te koop bij Theater De Storm, telefoon 0543 –  51 92 85 of online te bestellen via www.theaterdestorm.nl