Vacature regisseur Harlekijn

Regisseur gezocht!

Het Winterswijks Jeugdmuziektheater Harlekijn is op zoek naar een regisseur voor de komende productieperiode t/m maart 2020 en evt. volgende producties.

Deze enthousiaste jeugdgroep met 40 leden tussen 10 en 18 jaar is onderdeel van het Winterswijks Muziek Theater en brengt ieder jaar een musical op de planken.

We zoeken een creatieve regisseur met oog voor theater en in staat om de jeugdige cast met enthousiasme uit te dagen en een mooie productie vorm te geven.

In een heel fijn team van een ervaren muzikant/muzikaal leider en een choreograaf, werk je toe naar een muziektheater/musicalproductie in Theater De Storm te Winterswijk. Als regisseur draag je de verantwoordelijkheid voor het spel, de regie, ontwerp van de vormgeving en de repetitieplanning. Daarnaast ben je eindverantwoordelijk voor het totale eindproduct.

Repetitie-avonden zijn op dinsdagavond tussen 18.00 uur en 20.00 uur in Winterswijk. Regie-repetities worden in overleg ingepland.

Je werkt in 2 groepen. Groep A: 10 t/m 13 jaar. Groep B: 14 t/m 18 jaar. Beide groepen samen vormen de cast voor de voorstelling.

Ben je startend regisseur of nog in opleiding? Ook dan nodigen we je van harte uit om te reageren!
Voor meer mail naar:
vacature.harlekijn@gmail.com