Productie 2017: Catch me if you can

Amerika, begin jaren ’60. Als zijn ouders gaan scheiden trekt de 16-jarige Frank William Abagnale Junior met slechts twee doller op zak de wijde wereld in. Met zijn knappe verschijning, charmante manieren en zijn buitengewoon knappe vervalsingstrucs reist hij de hele wereld rond als piloot, werkt hij als arts in een ziekenhuis en geeft hij zich uit als advocaat. Met zijn charmes leidt hij iedereen om de tuin en pakt hij iedereen in. Zo omringt hij zich met mooie vrouwen en meet zich een dure levensstijl aan.

Tot hij verliefd wordt… Net nu hij op het punt staat zijn leven te beteren, wordt de jonge, charismatische Frank op de luchthaven opgepakt door Carl Hanratty. Na een jarenlange klopjacht lijkt Frank zich eindelijk over te geven. Maar Frank zou zichzelf niet zijn als hij niet de kans grijpt om zijn publiek in deze swingende musical mee te nemen in de grootste show van zijn leven.

Van de makers van de musical ‘Hairspray’ komt ‘Catch me if you can’ nu van Broadway rechtstreeks naar Winterswijk. De musical, geschreven door Ted McNally, met muziek van Marc Shaiman en Scott Witman, ging in 2011 in première op Broadway en sleepte maar liefst 4 nominaties voor de Tony Awards in de wacht, waaronder die voor Beste Musical. 

Regie: Jasper Korving
Muzikale leiding: Gerben Kruisselbrink

Foto's

Foto’s: Sanne Wevers

Promo

Promo: André te Hennepe